További termékeink
Termék kategóriák
"MIGA-95" BT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

A feltüntetett árak nem tartalmazzák a termékek cégünkhöz történő beszállításának költségeit,
ill. az ügyfelünkhöz történő esetleges kiszállítás költségeit!
 

Panasonic 4MC-SP-4 eneloop Ni-MH akkumulátor, Sliding Pack, AAA (micro), 750 mAh, 4 db/csomag

Megrendelés előtt kérjük érdeklődjön a várható szállítási határidőről!
Cikkszám:
BK-4MCCE/4LE
Márka:
Panasonic

Leírás

Azonnal használható, előre feltöltött akkumulátor.
ÚJDONSÁG: 2100 alkalommal újratölthető.
Az eneloop más, jó minőségű akkumulátorokkal összehasonlítva, évek múltán is energiája 70%-át megtartja, és nem igényel időszakos újratöltést.
Készülékeink mindig használhatók lesznek, függetlenül attól, hogy az eneloop-ot mikor töltöttük fel.
Tárolja feltöltve, és vegye elő évek múlva, az eneloop mindenkor szolgálatra kész!

Csomagolási egység: 4 db / csomag
Méret: AAA / micro
Feszültség: 1,2 V
Kapacitás: 750 mAh
Összetétel: Ni-MH
Átmérő: 10,5 mm
Feltöltések száma: 2100


Mi az eneloop?
Az eneloop egy hosszú élettartamú, előre feltöltött, újratölthető és újrahasznosítható, energia- és pénzkímélő akkumulátor, amelyet akár 2100-szor is le lehet meríteni és újra lehet tölteni.

Használatra kész, alacsony önkisüléssel
Az előtöltött eneloop akkumulátorok megvásárlás után azonnal használhatók. Nincs szükség a feltöltésükre az első használatuk előtt. Míg más, nem használatra kész újratölthető akkumulátorok a tárolás során elveszítik töltöttségüket, a PANASONIC eneloop technológiája lehetővé teszi, hogy ezek az akkumulátorok évek múlva is megőrizzék töltöttségük 70%-át.

Nagy teljesítményű akkumulátor
Az eneloop egyik fő jellemzője a magasabb feszültségszint. Sok eszköz kikapcsol, vagy alacsony töltöttséget jelez, ha a feszültség 1,1 V alá esik. A hagyományos Ni-Mh akkumulátorok folyamatosan veszítenek feszültségükből, és hamar a kritikus szint alá esnek. Az eneloop feszültsége ezzel szemben tartósan 1,1 V felett marad, és csak közvetlenül az akkumulátor lemerülése előtt csökken az 1,1 V-os küszöb alá. Ez az egyik oka annak, amiért az enelooppal több fénykép készíthető.

Alacsony hőmérsékleten is használható
Az eneloop 0 °C-os hőmérsékleten is kiváló teljesítményt nyújt, de akár -20 °C-on is használható, és önkisülésének mértéke kifejezetten alacsony hőmérsékleten (-20 °C-on) sem nő meg. Az üzemidő valamelyest rövidebb lesz ahhoz képest, mintha szobahőmérsékleten használná az akkumulátort.

Gazdasági előnyök
Bár az újratölthető akkumulátorok kezdeti költsége magas, az eneloop ára néhány újratöltési ciklus után megtérül, a hosszú távú megtakarítás pedig jelentős mértékű. Az eneloop akkumulátorok akár 2100-szor is újratölthetők.

Környezetbarát
Becslések szerint a múlt év során több mint 40 milliárd szárazelemet dobtak ki világszerte. Az eneloop újratölthető akkumulátorok megújuló energiaforrást képviselnek, és akár 2100-szor is újra lehet őket tölteni! Az eneloop újratölthető akkumulátorok használata segít csökkenteni a keletkező hulladék mennyiségét, így hozzájárul a környezet védelméhez.
A kép csak illusztráció!
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 385,83 Ft
Termékajánló
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem